Одружилася пара, котра першою у Нововолинську подала заяву на реєстрацію шлюбу через інтернет

0
1086

Сьогодні у Нововолинську одружилася пара, яка перша у нашому місті скористалася пілотним проектом Міністерства юстиції і подала заявку на реєстрацію шлюбу через інтернет. На урочисту церемонію запросили і журналістів СТН.

Ольга та Микола – щаслива пара, котра  нині створила нову сім’ю. Познайомив молодят спільний товариш, котрий запросив їх в гості. Закохані так і не змогли розпрощатись у той вечір і розмовляли по телефону аж до ранку, наступного дня вирішили зустрічатися, а через кілька місяців і одружитися. Та у Нововолинську ця пара особлива, тому що перша скористалася пілотним проектом Мінюсту і заяву на реєстрацію шлюбу подала он-лайн.

До пілотного проекту Нововолинськ  був підключений ще у березні 2016 року, та охочі скористатися послугою з’явилися тільки тепер. Для того, щоб зареєструвати заяву,  необхідно обрати на головній сторінці сайту Міністерства юстиції України вкладку «Первинна реєстрація», ввести особистий логін, електронну адресу, ім’я, прізвище та по батькові. Також можна забронювати дату і час церемонії, якщо ж місця уже зайняті, то про це ви теж дізнаєтеся. Усе просто та зручно.

Микола та Ольга хоч і мешкають у  Нововолинську, та можливістю подати заяву через інтернет-портал скористалися і задоволені такою новацією.  Розділити з ними цей особливий день та привітати молодят прийшли друзі і батьки.

Сервіс дає можливість людям не звертатися безпосередньо до РАГСів, вистоюючи черги для отримання документів або оформлення заявки.

Такий проект має багато переваг, перш за все це хороший варіант швидко одружитися для людей, котрі навчаються чи працюють за кордоном, адже в обраний час зможуть приїхати і зареєструвати шлюб.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here